söndag 5 juni 2011

Nationalmuseum

I tisdags fick jag glädjande besked från Nationalmuseum när de meddelade att de tagit beslut om att köpa min gesällflossa. Om ett år ungefär kommer den att visas på en utställning på muséet.


Mattan görs redo för avfärd.

4 kommentarer:

  1. Grattis.. vad kul att du blir så uppskattad, men så är det också en väldigt fin väv du gjort.

    SvaraRadera
  2. Jag är jätteimpad av vad du har åstadkommit. Har kollat din blogg och följt dina tankegångar, du har beskrivit det så överskådligt det var ett nöje att få läsa detta. Har själv prövat att väva flossa men i en annan vävstol, upprättstående, men jag är bara amatör. Köpte min vävstol från ett kollektiv i Kalmar, började från skratch kunde ingenting men det blev en matta till slut. Nu blev jag så sugen på att göra om försöket efter att ha sett dina alster, dessutom såg jag hur många fel jag gjorde när jag satte upp min matta. Du är välkommen att titta in i min blogg om du vill, men jag är ju bara amatör som börjat väva på ålderns höst. Tack för titten och en grattiskram på dig från Lisbeth

    SvaraRadera
  3. Hej Lisbeth. Och tack. Kul att du gillar det du ser. Roligt att se din blogg också, all vävning är bra oavsett om den bedrivs på amatör- eller "proffs"nivå. Mer vävning åt folket :)

    SvaraRadera